وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود

عملیات بی‌سابقه گردان‌های قدس در طولکرم

گردان‌های قدس از هلاکت یک افسر و سه نظامی صهیونیست در طولکرم در کرانه باختری پس از گرفتار شدن خودرو آنها در کمین رزمندگان فلسطینی در یک عملیات استثنایی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 24
کد خبر: ۲۳۳۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، گردان‌های قدس - تیپ طولکرم اعلام کرد که رزمندگانش یک خودروی نظامی حامل یک افسر و سه نظامی صهیونیست را در شمال شهر طولکرم در کرانه باختری به کمین انداخته و همه آنها را به هلاکت رساندند.


تیپ طولکرم با صدور بیانیه‌ای درباره این عملیات اعلام کرد که رزمندگانش پس از زیر نظر گرفتن تحرکات نظامیان اشغالگر در منطقه دیر الغصون در شمال شهر طولکرم، خودرو حامل یک افسر و سه نظامی صهیونیست را به کمین انداخته و به سوی آنها تیراندازی کردند و هر چهار نفر را به هلاکت رساندند و خودرو آنها نیز واژگون شد و رزمندگان به سلامت محل عملیات را ترک کردند.

 

گفتنی است که دروازه دیرالغصون در منطقه مرزی شمال غرب طولکرم واقع شده است و رزمندگان مقاومت توانستند دروازه را دور بزنند و به سرزمین‌های اشغالی نفوذ و از دیواری که اشغالگران چندین ماه است در اطراف سراسر کرانه باختری ساخته‌اند، عبور کنند.

 

پس از این عملیات استثنایی، نظامیان صهیونیست به صورت گسترده در طولکرم مستقر شده و در حال بازرسی منطقه و به‌دنبال مجریان عملیات هستند. این در حالی است که رسانه‌های رژیم صهیونیستی اخبار مربوط به این عملیات موفقیت‌آمیز رزمندگان فلسطینی را سانسور کرده و چیزی درباره آن منتشر نکرده‌اند.

 

اعلام این عملیات ساعاتی پس از آن صورت می‌گیرد که ارتش اشغالگر از کشته شدن یک درجه‌دار و زخمی شدن شدید یک افسر و یک نظامی دیگر در نتیجه عملیات روز جمعه مجاهد فلسطینی «برکات منصور» در روستای «دیر بزیغ» در نزدیکی رام الله در کرانه باختری خبر داد. این مجاهد فلسطینی پس از ساعت‌ها درگیری با نظامیان صهیونیست به شهادت رسید./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار